>Dikiş Makinama Elbise Diktim

>

Dikiş makinamın kutusundan çıkan plastik bir örtüsü vardı. Üst kısmı yarık olduğu için içi toz doluyordu. Ben de “hep kendime olmaz ki canım!” diyerek benim elim, kolum, herşeyim makinana bir elbise dikmeye giriştim.

Uzun süredir ne yapacağımı bilemediğim uçuk pembe bir tafta kumaşım vardı. Kumaşı makinanın üzerine tutarak kalıp çıkardım. Bitince çok sade geldi tabii. Çok cafcaflı birşey olsun istemedim. Bu yüzden kumaş boyaları ile aynı tonlarda bir mor karışım (fotoğrafta kahverengi çıkmış) elde ettim. Hazır şablonlardan kullanarak da desen yaptım üzerine. Bu hazır şablonlar birçok kırtasiyede var. Asetat ve maket bıçağı ile istediğimiz deseni biz kendimiz de yapabiliriz.

Bu aralar kumaş boyalarına sardım fena halde. Yarına da başka bir çalışma var sırada. Bitince hemen ekleyeceğim.
Herkese iyi pazarlar ;))
6 Eylül 2009 Pazar

Reklamlar

>Dikiş Makinama Elbise Diktim” üzerine 10 düşünce

  1. Bucanni

    >Merhaba canım. Sende çok güzel şeyler dikmişsin. Ben henüz trenchkot dikmeye cesaret edemedim :)Yaklaşık bir senedir dikiş makinam var ama kışlık ne dikebileceğimi bilemediğimden 🙂 yaz başından beri oturup bişeyler dikmeye başladım. Deneme yanılma yapıyorum işte bişeyler. sevgiyle…

    Cevapla
  2. suzy

    >offf benim de yapmam lazım hep erteliyorum sen de yapmışsın da olmaz ki canım gözüme sokar gibi ama. Ay hiç canım istemiyo ama benim oyyy yazık bana:( Çok güzel yapmışsın canım benim umarım senden gaza gelip ben de bi tane yaparım artık ayıp olmazsa!

    Cevapla
  3. Antigone

    >Bucanni: Canım çok teşekkür ederim 😉 Sen de çok güzel şeyler dikmişsin, ellerine sağlık. Ben kış için genelde etek ve elbise dikiyorum. İşyeri genelde sıcak olduğu için kısa kollu veya kolsuz elbiseler dikiyorum, soğuk olursa da hırkayla kullanıyorum. Sen de dene istersen. Sevgiler…Suzy'cim: Canım üşenme, erteleme, vazgeçme!! Şaka bir yana penyede çalışmıyorsan kumaş boyamanın hiçbir zorluğu yok canım. Yalnız benim aldığım boyalar çok kötü çıktı (Artdeco marka) aklında bulunsun. Boyayı biraz kaliteli seçmek lazım. Öpüldün… ;x

    Cevapla

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )